آلمان برای حفظ اقتصاد خود به ۲۸۸۰۰۰ کارگر خارجی ماهر سالانه نیاز دارد
آلمان برای حفظ اقتصاد خود به ۲۸۸۰۰۰ کارگر خارجی ماهر سالانه نیاز دارد.
حدود ۲۸۸۰۰۰ کارگر برای داشتن نیروی کار فعلی آلمان در سال های آینده مورد نیاز است.
تا سال ۲۰۴۰، تعداد کارگران مهاجر مورد نیاز می تواند حتی بیشتر شود – بیش از ۳۰۰۰۰۰.
انتظار میرود هامبورگ و برلین، دو شهر با جمعیت زیادی از مهاجران، کمترین تأثیر را از کمبود نیروی کار در آینده داشته باشند.
یک مطالعه توسط بنیاد Bertelsmann نشان داده است که بازار کار آلمان برای حفظ توسعه اقتصادی هر سال به ۲۸۸۰۰۰ کارگر ماهر نیاز دارد که نشان دهنده وابستگی زیاد به این کارگران است.
این مطالعه همچنین نشان داده است که به لطف مهاجرت، نیروی کار آلمان ده درصد کاهش نمی یابد، که به راحتی می تواند تا سال ۲۰۴۰ اتفاق بیفتد. گزارش می دهد.
خروج نوزادان از بازار کار چالش های بزرگی را به همراه دارد.
سوزان شولتز، کارشناس مهاجرت، برتلزمن
با این حال، وضعیت میتواند حتی جدیتر باشد زیرا سناریوی دیگری از این مطالعه نشان میدهد که تا سال ۲۰۴۰، سالانه به ۳۶۸۰۰۰ کارگر مهاجر نیاز است.
شهرهایی که جمعیت مهاجر بیشتری دارند، کمتر تحت تأثیر کاهش نیروی کار قرار خواهند گرفت
هامبورگ و برلین در حال حاضر دو شهر آلمانی هستند که بیشتر در معرض تعداد زیادی مهاجر هستند. با این حال، این می تواند به نفع آنها باشد، زیرا این دو شهر کمترین تهدید را با کاهش نیروی کار دارند.
از سوی دیگر، مناطق جنوبی مانند بایرن و بادن-وورتمبرگ احتمالاً بیشترین تأثیر را از این پدیده خواهند دید، در حالی که طبق گزارش دویچه وله، نوردراین-وستفالن میتواند انتظار بزرگترین تلفات را داشته باشد.
آلمان به طور فزاینده ای شرایط زندگی خود را بهبود می بخشد و روند مهاجرت را برای خارجی ها راحت تر می کند و این نشان می دهد که دولت به جذب کارگران مهاجر بیشتر اختصاص دارد.
کارگران ماهر مهاجر از فرهنگ استقبال «فقیر» در آلمان شکایت دارند
علیرغم تلاش هایش برای جذابیت بیشتر برای این کارگران، مهاجران از رفتاری که در آلمان دریافت می کنند راضی نیستند. بسیاری به نژادپرستی اعتراف می کنند.
یک پناهجوی سوری که از سال ۲۰۱۶ در این کشور به سر میبرد، میگوید که از سوی جامعه آلمان احساس استقبال نمیکند. به همین دلیل، این جوان ۳۰ ساله که در آلمان لیسانس و فوق لیسانس گرفته و متخصص IT شده است، می خواهد به سوئیس برود.
من تمام تلاشم را در اینجا به کار بردم تا همسان شمرده شوم، اما احساس تبعیض و طرد کردم. من می خواهم با من به عنوان یک برابر رفتار شود. اما من برای آن التماس نمی کنم.
مهاجر سوری در آلمان
مطالعه بنیاد Bertelsmann نشان میدهد که اگر مقامات محلی و مشاغل استقبال نکنند و اگر چشماندازی برای اقامت طولانیمدت وجود نداشته باشد، کارگران خارجی ماندن در آلمان را در نظر نخواهند گرفت.
بر اساس داده های Destatis، اداره آمار آلمان، ۱۲.۲ میلیون نفر در خارج از کشور متولد شده اند که بسیاری از آنها از کشورهای اروپایی (۸.۳ میلیون)، آسیا (۲.۷ میلیون) و آفریقا (۶۴۷۶۶۵) هستند.