ایتالیا ممکن است کنترل مرزی با اسلوونی را برای ۶ ماه دیگر تمدید کند

ایتالیا ممکن است کنترل مرزی با اسلوونی را برای ۶ ماه دیگر تمدید کند

ایتالیا ممکن است کنترل مرزی با اسلوونی را برای شش ماه دیگر تمدید کند.
این اقدام قرار است در ۱۸ دسامبر ۲۰۲۴ به پایان برسد.
تمدید کنترل مرزهای زمینی بین ایتالیا و اسلوونی دیروز بین ماتئو پیانتدوسی وزیر کشور ایتالیا و بوشتیان پوکلوکار همتایانش از اسلوونی و داوور بوزینوویچ کرواسی مورد بحث قرار گرفت.
کنترل مرز زمینی ایتالیا با اسلوونی ممکن است فراتر از ۱۸ دسامبر ۲۰۲۴ تمدید شود، تاریخی که قرار است چنین اقدامی پایان یابد.
به گزارش شنگن نیوز، دیروز، ۱۸ نوامبر، وزیر کشور ایتالیا، ماتئو پیانتدوسی، با همتایان خود از اسلوونی، بوشتیان پوکلوکار، و داوور بوزینوویچ کرواسی، تلفنی گفتگو کرد.
تمدید کنترل مرزهای زمینی بین ایتالیا و اسلوونی برای شش ماه دیگر محور اصلی این تماس‌های تلفنی بود.
بر اساس گزارش خبرگزاری ایتالیایی آنسا، این تمدید ممکن است در بحبوحه نگرانی های تروریستی و مهاجرت غیرقانونی صورت گیرد.
با توجه به تداوم پویایی بی‌ثباتی در سناریوی بین‌المللی کنونی – پیانتدوسی اعلام کرد – با همکاران ما نگرانی‌هایی درباره خطرات نفوذ تروریست‌ها در جریان‌های مهاجر در مسیر بالکان به اشتراک گذاشتیم. در این منظر، من همچنین بر اهمیت کنترل‌های مرزی برای جنبه‌های امنیتی مرتبط با جشن ۲۰۲۵ تأکید کردم.

ماتئو پیانتدوسی وزیر کشور ایتالیا

وزیر ایتالیا استدلال کرد که اقدامات کنترل مرز زمینی مانند همیشه اجرا خواهد شد، به گونه ای که کمترین مزاحمت ممکن را برای شهروندان ایتالیا، اسلوونی و کرواسی ایجاد کند.
گوریزیا و نوا گوریکا – به جمع بندی وزیر کشور – پایتخت مشترک فرهنگ اروپا در سال ۲۰۲۵ خواهند بود و همچنین در چشم انداز چشم انداز واحد اروپایی، نظارت دقیق همراه با تدابیر امنیتی لازم، می تواند تضمین کننده صحیح باشد. اجرای مراسم و تظاهرات جشن.

ماتئو پیانتدوسی وزیر کشور ایتالیا

کنترل مرزی بین ایتالیا و اسلوونی تا ۱۸ دسامبر ۲۰۲۴ قابل اجرا است
ایتالیا با ذکر نگرانی‌های مربوط به فعالیت‌های تروریستی مرتبط با آشفتگی در خاورمیانه، خطر نفوذ تروریست‌ها در جریان‌های مهاجرت غیرقانونی و خشونت‌های مرتبط با حمله روسیه به اوکراین، به کمیسیون اروپا اطلاع داد که کنترل‌های مرزی را در مرز زمینی این کشور آغاز خواهد کرد. اسلوونی در ۱۹ ژوئن ۲۰۲۴.
این اقدام قرار بود تا ۱۸ دسامبر ۲۰۲۴ به قوت خود باقی بماند. با این حال، کنترل مرزهای زمینی ممکن است طبق برنامه ریزی اولیه لغو نشود.

افزایش فشار مهاجرت

ارقام اخیر آژانس گارد مرزی و ساحلی اروپا (Frontex) نشان می‌دهد که تعداد گذرگاه‌های مرزی نامنظم در مرزهای خارجی اتحادیه اروپا در ده ماهه اول سال ۲۰۲۴ با کاهش ۴۳ درصدی، به ۱۹۱۹۰۰ کشفیات رسیده است.
همین امر نشان می دهد که بیشترین کاهش در مسیر مدیترانه مرکزی (۶۲ درصد کاهش) و در مسیر مهاجرت بالکان غربی (۸۰ درصد) مشاهده شده است.
مسیر مدیترانه مرکزی، که شامل ایتالیا نیز می شود، از ژانویه تا سپتامبر ۲۰۲۴ شاهد ۴۷۷۰۰ تلاش برای ورود نامنظم بود.
علیرغم کاهش تلاش برای ورود نامنظم، فشار مهاجرت همچنان بالاست. بر اساس گزارش اخیر سازمان همکاری اقتصادی و توسعه (OECD)، درخواست های پناهندگی در ایتالیا در سال ۲۰۲۳ نسبت به سال ۲۰۲۲، ۶۹ درصد افزایش یافته است.

آیا ایتالیا تحت کنترل مرزی کشورهای همسایه خود است؟

اخیراً، چندین کشور اروپایی به منظور ارتقای امنیت ملی خود، کنترل های مرزی را مجدداً برقرار کرده اند که آلمان، نروژ و هلند از جمله کشورهایی هستند که اخیراً در مورد چنین اقدامی به کمیسیون اروپا اطلاع داده اند.
با این حال، کشورهای همسایه ایتالیا، اتریش، فرانسه، اسلوونی و سوئیس، چنین اقدامی را در مورد ایتالیا اعمال نکرده اند، حداقل نه همه آنها.
وزارت کشور اتریش اخیراً اعلام کرد که کنترل‌های مرزی را تا ماه می ۲۰۲۵ با مجارستان و اسلوونی حفظ خواهد کرد و گرهارد کارنر وزیر کشور اتریش این اقدام را در مبارزه با مهاجرت غیرقانونی مؤثر می‌داند. اما اتریش ایتالیا را در این تصمیم اخیر لحاظ نکرد.
اسلوونی همچنین کنترل های مرزی با کرواسی و مجارستان را که در ۲۲ ژوئن ۲۰۲۴ به دلیل تهدیدات تروریستی و نگرانی های امنیتی جهانی معرفی شدند، حفظ می کند. با این حال، بر خلاف ایتالیا، اسلوونی ایتالیا را از این اقدام که قرار است تا ۲۱ دسامبر ۲۰۲۴ به قوت خود باقی بماند، مستثنی کرد.
سوئیس، یکی دیگر از کشورهای همسایه ایتالیا، به جای اعمال کنترل مرزی، اقدامات جایگزین را انتخاب کرد.
تنها کشور همسایه ایتالیا که کنترل مرزی با ایتالیا را حفظ می کند، فرانسه است.
فرانسه کنترل مرزی را با شش کشور منطقه شنگن، بلژیک، اسپانیا، لوکزامبورگ، سوئیس، آلمان و ایتالیا در اول نوامبر ۲۰۲۴ معرفی کرد.

آیا این نوشته برایتان مفید بود؟

دیدگاهتان را بنویسید