فرانسه قوانین اجازه اقامت را برای کارمندان خارجی با حرفه های پرتقاضا کاهش می دهد

فرانسه به فعالان خارجی مشاغل کوتاه مدت اجازه می دهد تا به طور موقت منظم شوند.
این حکم تا ۳۱ دسامبر ۲۰۲۶ اعمال خواهد شد.
این برای همه اتباع کشورهای ثالث خارج از منطقه شینگن و همچنین سوئیس اعمال می شود.
دولت فرانسه قوانین جدیدی را برای کارمندان خارجی وضع کرده است که این امکان را برای این کارگران فراهم می کند تا به کارگران مهاجر عادی تبدیل شوند.
به گزارش شنگن.نیوز، این اقدام جدید برای خارجی‌های خارج از اتحادیه اروپا یا سوئیس اعمال می‌شود که در حرفه‌هایی کار می‌کنند که دولت فرانسه در تلاش است تا استانداردهای کار موسوم به «شغل در تنش» را رعایت کند.
خارجیانی که دارای مشاغل پر تقاضا هستند مجوز اقامت آنها در یک سیستم اختصاصی در مدت زمان کوتاه تری پردازش می شود. این کارگران می توانند تا تاریخ ۳۱ دسامبر ۲۰۲۶ که مهلت آن به پایان می رسد از این اقدام استفاده کنند.
فرانسه از قبل آماده سازی برای رویه جدید را آغاز کرده است
استان Essone در حال راه اندازی یک سیستم اختصاصی برای پردازش این درخواست های اجازه اقامت است. این رویه جدید برای خارجیان کشورهای ثالث که در این حرفه ها کار می کنند اعمال می شود و هدف آن تنظیم مشاغل کوتاه مدت است.
به اصطلاح “مشغله های تنش” در فرانسه شامل نجار، سنگ تراشی، کارگران ساختمانی یا سرکارگر ساختمانی، کارگران مزرعه یا دام، قفل سازان، مکانیک ها و کارگران خدماتی است.
برخی از الزامات این کارگران عبارتند از:
کارگران باید یک اجازه اقامت موقت برای یک سال داشته باشند و حداقل به مدت ۱۲ ماه یا در ۲۴ ماه گذشته به مشاغل مورد نیاز خود بپردازند.
کارگران همچنین باید شغلی را در لیست مشاغل کمبود داشته باشند و مدرکی دال بر اقامت مستمر در فرانسه در سه سال گذشته داشته باشند.
فرانسه تعداد بی سابقه ای از مجوزهای اقامت را به دلایل شغلی صادر کرد
بر اساس داده های وزارت کشور فرانسه، در سال ۲۰۲۳، تعداد مجوزهای اعطا شده برای اهداف شغلی به بالاترین حد خود رسیده است – ۵۴۵۷۲ که بالاترین رکورد ثبت شده است.
با این حال، مجوزهای کار بیشترین مجوزها در فرانسه نیستند، زیرا مجوزهای تحصیلی به بیشترین نیاز تبدیل شده اند – ۱۰۸.۳۵ مورد از آنها در سال ۲۰۲۳ اعطا شده است. از سال ۲۰۲۱، فرانسه بیشترین مجوزهای تحصیلی را صادر کرده است، در حالی که قبل از آن دوره، اقامت خانواده بود. مجوزها کار شماره یک بودند.
اتباع مغرب – الجزایری ها، مراکشی ها و تونسی ها ذینفعان اصلی مجوزهای اقامت هستند که فرانسه در سال ۲۰۲۳ اعطا کرده است.
از ۳۲۶۹۵۴ مجوز اقامت صادر شده، مراکشی ها ۱۱.۲ درصد (۳۶۶۴۸) از آنها را دریافت کردند. از سوی دیگر، الجزایری ها و تونسی ها به ترتیب ۳۱۹۴۳ (۹.۷ درصد) و ۲۲۶۳۹ (۶.۹ درصد از کل) دریافت کردند.
اگرچه این ملیت ها در صدر فهرست اکثر مجوزهای اقامت اعطا شده هستند، اما این تعداد در حال کاهش است. در سال ۲۰۲۳، مراکشی ها ۶.۶ درصد کمتر از سال ۲۰۲۲ مجوز اقامت دریافت کردند. علاوه بر این، نرخ صدور برای الجزایری ها (۹.۱ درصد) و تونسی ها (۳.۶ درصد) بالاتر بود.

آیا این نوشته برایتان مفید بود؟

دیدگاهتان را بنویسید