کارگران با سابقه مهاجرت بر بخش هایی که در آلمان با کمبود نیروی کار مواجه هستند تسلط دارند

کارگران با سابقه مهاجرت بر بخش هایی که در آلمان با کمبود نیروی کار مواجه هستند تسلط دارند
کارگرانی که سابقه مهاجرت دارند بیشترین سهم کارمندان را در بسیاری از بخش‌هایی که مشکل کمبود نیروی کار دارند، تشکیل می‌دهند.
برخی از این بخش ها شامل ساخت و ساز، تولید مواد غذایی، حمل و نقل، پذیرایی، مسکن و صنعت تعمیر و نگهداری است.
این در حالی است که در فروش بیمه، مدیریت دولتی، پلیس و آموزش و پرورش، این کارگران کمتر حضور دارند.
بخش‌های کلیدی آلمان که با کمبود نیروی کار سروکار دارند، تحت تسلط کارگرانی هستند که سابقه مهاجرت دارند، و این امر نشان می‌دهد که مهاجران چقدر برای این کشور و اقتصاد آن مهم هستند.
طبق داده های منتشر شده توسط Destatis، اداره آمار فدرال، این کارگران بیش از نیمی از سهم کارمندان در ساخت و ساز، تولید مواد غذایی یا حمل و نقل را تشکیل می دهند که بخش های حیاتی برای کشور هستند.

به طور خاص، کارمندان با سابقه مهاجرت ۶۷ درصد از نیروی کار در ساخت و ساز و ساخت و ساز دیوارهای خشک را در سال ۲۰۲۳ تشکیل می دهند. در تولید مواد غذایی، آنها ۵۱ درصد از کارکنان را تشکیل می دهند، در حالی که در بین رانندگان اتوبوس و تراموا، ۴۶ درصد از نیروی کار متعلق به این دسته است.

کارگران خارجی و سایرین با سابقه مهاجرت بیش از یک چهارم اقتصاد آلمان را تشکیل می دهند.
در کل اقتصاد آلمان، بیش از یک چهارم (۲۶ درصد) از همه کارمندان در بخش‌هایی که کمبود نیروی کار دارند، سابقه مهاجرت داشتند، به این معنی که آنها خودشان از سال ۱۹۵۰ به آلمان مهاجرت کرده‌اند یا هر دو والدین از آن زمان به این کشور مهاجرت کرده‌اند.

به طور کلی، این کارگران همچنین بر سایر بخش‌های با کمبود نیروی کار، مانند فرآوری گوشت (۴۲ درصد)، فروش مواد غذایی (۴۱ درصد)، رانندگان حرفه‌ای پاسپورت حمل و نقل (۳۷ درصد)، مراقبت از سالمندان (۳۱ درصد) و ساخت و ساز فلزی (۳۰ درصد) تسلط دارند.

از سوی دیگر، مشاغلی که افراد دارای سابقه مهاجرت کمترین نمایندگی را دارند عبارتند از: فروش بیمه (۱۳ درصد)، خدمات پلیس (۶ درصد)، مدیریت دولتی (۹ درصد)، معلمان (حدود ده درصد) و مدیریت بازرگانی فنی و تجاری (۱۲ درصد).

نسبت بالاتر از میانگین کارمندان با سابقه مهاجرت نیز در خدمات پستی، پیک و سریع و همچنین در محل اقامت (هر کدام ۴۰ درصد) کار می کردند. در تولید وسایل نقلیه موتوری (۳۱ درصد) و در خانه های سالمندان و سالمندان و مؤسسات مشابه (۳۰ درصد) که هر دو بخش های پر اشتغال هستند و هر کدام بیش از یک میلیون کارمند دارند، این نسبت به طور قابل توجهی بالاتر از میانگین کل اقتصاد (۲۶ درصد) بود.

افرادی که سابقه مهاجرت دارند در این مشاغل کمتر حضور دارند
این دسته از کارگران در سال ۲۰۲۳ کمترین نمایندگی را در مشاغل زیر داشتند:

مدیریت دولتی (ده درصد)
دفاع و تامین اجتماعی (ده درصد)
بیمه (۱۳ درصد)
تامین انرژی (۱۴ درصد)
خدمات مالی (۱۵ درصد)
تحصیلات (۱۷ درصد)
با این حال، پذیرایی و اقامت دو مورد از مشاغلی هستند که کارگران با سابقه مهاجرت عمدتاً در آن حضور دارند. بیش از نیمی از تمام کارکنان وابسته در صنعت پذیرایی در سال ۲۰۲۳ سابقه مهاجرت داشتند. همین امر در مورد کسانی که در ساختمان، نظافت، باغبانی و محوطه سازی کار می کنند صدق می کند، جایی که ۴۹ درصد از کارمندان آنها مهاجر بودند یا والدین آنها در دهه ۵۰ به آلمان مهاجرت کرده بودند.

آیا این نوشته برایتان مفید بود؟

دیدگاهتان را بنویسید

تماس

Leave your phone number. We will call you back soon!
Callback request sent! We will contact you soon.
Error sending callback request! Please try again!
Write a email to us!
Email sent! We will contact you soon.
Error sending email! Please try again!