وزارت خارجه آلمان متهم به دست داشتن در رسوایی ویزای شینگن شد

وزیر خارجه آلمان همچنان متهم به دست داشتن در رسوایی ویزا است.
این وزیر متهم است که امکان گرفتن ویزای شینگن آلمان را برای چندین افغان، سوری و ترک با مدارک جعلی فراهم کرده است.
گزارش ها حاکی از آن است که برخی از این افراد ممکن است مامور مخفی باشند.
وزیر امور خارجه آلمان، Annalena Baerbock، همچنان متهم به دست داشتن در رسوایی ویزا است که باعث شد چندین اتباع افغانستان، سوریه و ترکیه بتوانند با مدارک جعلی ویزای شینگن آلمان را دریافت کنند.
در حالی که مقامات وزارت خارجه گفته اند که ویزا مطابق با قوانین جاری کشور صادر شده است و تنها ۱۹ پرونده در حال بررسی است، اما معلوم شده است که صدها پرونده در حال بررسی است.
همانطور که مجله آلمانی فوکوس توضیح می دهد، وزیر بارباک در فوریه ۲۰۲۳ درگیر رسوایی ویزا شده است، با گزارش هایی که نشان می دهد برخی از افراد ممکن است عوامل مخفی خارجی باشند.
فشارها علیه او و وزارتخانه و مقامات او اکنون به طور قابل توجهی افزایش یافته است که شواهدی وجود دارد که نشان می دهد تعدادی از اتباع خارجی توانسته اند با ویزای شینگن که از طریق اسناد جعلی به دست آمده اند، وارد خاک آلمان شوند.
بر اساس گزارش سیسرو، وزیر باربوک مظنون است که پاکستانی ها را به طور غیرقانونی از طریق یک برنامه پذیرایی از اتباع افغانستان به آلمان آورده است.
سفارت آلمان در اسلام آباد به دفتر مرکزی هشدار داد که ۷ نفر وعده پذیرش دریافت کرده اند.
سفارت آلمان در اسلام آباد گفت که نامه ای رسمی به دفتر مرکزی برلین ارسال کرده است مبنی بر اینکه یک خانواده هفت نفره که گفته می شود اهل افغانستان هستند از دولت آلمان وعده پذیرش دریافت کرده اند.
در این نامه، سفارت گفته است که به افراد ممکن است عمدا تابعیت افغانی داده شده باشد و ورود آنها به کشور صحنه سازی شده باشد.
ممکن است به عمد هویت افغانی به شخص و خانواده اصلی داده شده باشد. این ظن قوی وجود دارد که این (خانواده) پرونده ای است که توسط مقامات پاکستانی ترتیب داده شده است.

سفارت آلمان در اسلام آباد
همانطور که سیسرو اشاره کرد، این می تواند به این معنی باشد که این افراد می توانند عوامل مخفی پاکستان باشند و آنها را برای “هدف خاصی” به آلمان آورده اند.
علاوه بر این، گزارش شده است که چندین سوری، افغان و ترک دیگر نیز با مدارک مشکوک وارد آلمان شده‌اند و تعداد زیادی از آن‌ها قبلاً درخواست پناهندگی در این کشور کرده‌اند.
بازرسان ادعا کردند که صدها مورد ورود غیرمجاز را بررسی می‌کنند و تمام تصمیم‌های گرفته شده در گذشته که اجازه ورود خارجی‌ها به مدارک جعلی را می‌داد، بررسی می‌کنند.
این رسوایی باعث ایجاد چالش هایی برای انتصاب برای اتباع ترکیه شده است
در حالی که تحقیقات درباره این رسوایی هنوز ادامه دارد، متقاضیان ترکیه شکایت کرده اند که نمی توانند محل های ملاقات ویزای شینگن را پیدا کنند.
با وجود اینکه دلیل دقیق هنوز مشخص نیست، اعتقاد بر این است که هیچ قرار ملاقاتی در دسترس نیست زیرا مقامات سفارت آلمان در حال انجام اقداماتی هستند تا اطمینان حاصل شود که رسوایی ویزا دیگری رخ ندهد.

آیا این نوشته برایتان مفید بود؟

دیدگاهتان را بنویسید