راه اندازی سیستم ورود/خروج ممکن است دوباره به تعویق بیفتد زیرا ۳ کشور اتحادیه اروپا آماده نیستند

 

راه اندازی سیستم ورود/خروج ممکن است دوباره به تعویق بیفتد زیرا ۳ کشور اتحادیه اروپا آماده نیستند
راه اندازی EES ممکن است دوباره به تعویق بیفتد.

سه کشور اتحادیه اروپا – فرانسه، آلمان و هلند – گفته اند که برای اجرای آن آمادگی ندارند.
EES قرار است در ۱۰ نوامبر ۲۰۲۴ اجرایی شود.
این احتمال وجود دارد که تاریخ راه اندازی سیستم ورود/خروج (EES) بار دیگر به تعویق بیفتد زیرا گزارش شده است که سه کشور اتحادیه اروپا اعلام کرده اند که برای اجرای آن در اوایل نوامبر آماده نیستند.
EES، که چک های اثر انگشت و تشخیص چهره را در بنادر و فرودگاه های اتحادیه اروپا معرفی می کند، قرار است از ۱۰ نوامبر اجرایی شود.

با این حال، همانطور که گاردین توضیح می دهد، فرانسه، آلمان و هلند نامه ای به یلوا یوهانسون کمیسر امور داخلی اتحادیه اروپا ارسال کرده اند و گفته اند که به موقع برای اجرای این سیستم آماده نخواهند شد.

این سه کشور اتحادیه اروپا نگرانی‌های خود را در مورد تاریخ راه‌اندازی اعلام کردند و گفتند که نتوانسته‌اند بررسی‌ها را انجام دهند. این در حال حاضر سوالاتی را در مورد اینکه آیا EES در اوایل نوامبر اجرا می شود یا اینکه آیا مجدداً به تعویق خواهد افتاد، ایجاد می کند.

معرفی EES قبلاً دو بار به تعویق افتاده است. این سیستم ابتدا قرار بود تابستان گذشته معرفی شود. با این حال، از آنجایی که فرانسه نگران تأثیر این سیستم بر جام جهانی راگبی و المپیک بود، راه اندازی این سیستم برای ۶ اکتبر ۲۰۲۴ موکول شد.

به دلیل ترس از تاخیرهای طولانی و اختلال در سفر، این تاریخ دوباره به ۱۰ نوامبر به تعویق افتاد.

اگرچه گزارش شده است که سه کشور اتحادیه اروپا برای اجرای EES در ماه نوامبر آماده نیستند، اما همه آنها از این بررسی ها حمایت می کنند.

فرانسه، آلمان و هلند بر این باورند که این سیستم امنیت را افزایش می دهد و در عین حال بررسی گذرنامه شهروندان غیر اتحادیه اروپا را برای ورود به بلوک تسریع می کند.


EES چیست و چگونه کار خواهد کرد؟
EES یک سیستم فناوری اطلاعات خودکار است که همه شهروندان غیر اتحادیه اروپا را که برای اقامت کوتاه مدت وارد بلوک می شوند، بدون توجه به اینکه واجد شرایط ورود بدون ویزا هستند یا خیر، ثبت می کند.

هنگام ثبت نام در سامانه، مسافران باید مشخصات شخصی خود، مانند اطلاعات مندرج در سند سفر، همراه با اثر انگشت و تصاویر چهره خود را ارائه کنند.

سپس این داده ها برای مدت سه سال در یک پایگاه داده ایمن ذخیره می شود و از اطلاعات برای ثبت تاریخ و محل ورود و خروج از اتحادیه اروپا استفاده می شود.

اتحادیه اروپا می‌خواهد با ثبت الکترونیکی چنین داده‌هایی اطمینان حاصل کند که افراد بیش از حد اقامت را شناسایی می‌کنند، از مهاجرت غیرقانونی جلوگیری می‌کنند، افرادی را که از هویت جعلی استفاده می‌کنند شناسایی می‌کنند و مدیریت جریان‌های مهاجرت را تسهیل می‌کنند.

پس از اجرای EES، سالانه حدود ۷۰۰ نفر که به اتحادیه اروپا سفر می کنند تحت تأثیر قرار می گیرند.

آیا این نوشته برایتان مفید بود؟

دیدگاهتان را بنویسید