۳ مورد ویزای طلایی اتحادیه اروپا که توسط اتباع خارجی مورد تقاضا قرار گرفته است

 

۳ مورد ویزای طلایی اتحادیه اروپا که توسط اتباع خارجی مورد تقاضا قرار گرفته است

بر اساس یافته های شرکت آرتون کپیتال، مجارستان، یونان و ایتالیا معروف ترین برنامه های ویزای طلایی اروپا هستند.
لیست پنج برنامه برتر ویزای طلایی در کشورهای جهان شامل مجارستان، یونان، ایتالیا، امارات متحده عربی و آنتیگوا و باربودا است.
رئیس آرتون کپیتال گفت که برنامه ویزای طلایی اروپا به ویژه تعداد قابل توجهی از آمریکایی ها را به ویژه در دوران کووید-۱۹ جذب کرد.
بر اساس یافته های شرکت مشاوره مالی Arton Capital، مجارستان، یونان و ایتالیا بهترین برنامه های ویزای طلایی اروپا را دارند.
به گفته این شرکت، وقتی صحبت از طرح اقامت اروپا از طریق سرمایه گذاری به میان می آید، این سه کشور بیشترین درخواست را برای اتباع خارجی دارند.

آرماند آرتون، ۴۷ ساله، رئیس آرتون کپیتال، به بیزینس اینسایدر گفت که پنج لیست برتر برنامه ویزای طلایی شامل کشورهای زیر است:

مجارستان
یونان
ایتالیا
امارات متحده عربی
جزایر کارائیب آنتیگوا و باربودا
در طول همه‌گیری COVID-19، بسیاری از سرمایه‌گذاران آمریکایی نتوانستند وارد اروپا شوند، بنابراین آنها اکنون به دنبال برنامه‌های اقامت در کشورهای اروپایی هستند. پس از انتخابات امسال در فرانسه و بریتانیا، ما همچنین شاهد میلیونرهایی در این کشورها هستیم که به دنبال جابجایی هستند.

آرماند آرتون، رئیس آرتون کپیتال
برنامه‌های ویزای طلایی به افراد بین‌المللی اجازه می‌دهد تا در کشورهایی که این نوع برنامه‌ها را در ازای سرمایه‌گذاری‌های مالی و برآوردن شرایط مورد نیاز ارائه می‌دهند، اقامت کنند.

برنامه هایی که اغلب در کانون توجه امور غیرقانونی مرتبط با پولشویی و فساد قرار دارند، علیرغم درخواست اتحادیه اروپا برای پایان دادن به آنها در اسرع وقت، همچنان در چندین کشور اروپایی ارائه می شوند.

 

 

مجارستان
مجارستان برنامه ویزای طلایی خود را در سال ۲۰۱۳ راه اندازی کرد، که به زودی تعداد زیادی از سرمایه گذاران بین المللی را به خود جذب کرد، بنابراین به یکی از محبوب ترین برنامه های سرمایه گذاری اقامت اروپا تبدیل شد.

این طرح در سال ۲۰۱۷ خاتمه یافت. با این حال، دولت مجارستان تصمیم گرفت این طرح را دوباره در ۱ ژوئیه امسال راه اندازی کند که اکنون به عنوان برنامه سرمایه گذار مهمان (GIP) شناخته می شود.

یکی از دلایلی که چرا برنامه ویزای طلایی مجارستان مورد توجه اتباع خارجی ثروتمند قرار گرفته است، این واقعیت است که این کشور گزینه سرمایه گذاری در املاک و مستغلات را ارائه می دهد که در کشورهایی مانند پرتغال و اسپانیا به عنوان بخشی از تلاش ها برای مقابله با بحران مسکن خاتمه یافته است.

از زمان راه اندازی آن در ژانویه ۲۰۱۳ و تا ۳۱ مارس ۲۰۱۷، برنامه ویزای طلایی در مجموع ۱.۴ میلیارد یورو به مجارستان آورده است.

یونان
یونان همچنین برای برنامه ویزای طلایی خود شناخته شده است. با این حال، در تلاش برای مقابله با بحران مسکن، برنامه ویزای طلایی یونان دستخوش تغییرات جدیدی شد که از اول سپتامبر امسال اجرایی شد.

از جمله تغییرات، افزایش حداقل مبلغ مورد نیاز برای سرمایه گذاری های انجام شده از طریق این طرح بود.

نخست وزیر یونان، کیریاکوس میتسوتاکیس، با اعلام تغییرات جدید گفت که در برخی از مناطق این کشور مانند میکونوس، سانتورینی و تسالونیکی، حداقل مبلغ مورد نیاز برای سرمایه گذاری ویزای طلایی به ۸۰۰۰۰۰ یورو خواهد رسید.

اخیراً، نخست وزیر یونان همچنین اعلام کرد که ویزاهای طلایی اکنون به کارآفرینان اعطا می شود، بنابراین به بین المللی ها اجازه می دهد تا از طریق سرمایه گذاری ۲۵۰۰۰۰ یورویی در استارتاپ های این کشور، مجوز اقامت پنج ساله دریافت کنند.

ایتالیا
برنامه ویزای طلایی ایتالیا با نام ویزای سرمایه گذار برای ایتالیا نیز در بین بین المللی هایی که قصد اخذ اقامت در کشورهای اروپایی را از طریق این برنامه دارند، مشهور است.

اتباع خارجی ثروتمند می توانند با انتخاب چندین گزینه سرمایه گذاری پیشنهادی، از جمله سرمایه گذاری ۲ میلیون یورو در اوراق قرضه دولتی، ۵۰۰۰۰۰ یورو در اوراق قرضه یا سهام شرکتی یا حداقل ۲۵۰۰۰۰ یورو در استارت آپ های نوآور، از این طرح بهره مند شوند.

آیا این نوشته برایتان مفید بود؟

دیدگاهتان را بنویسید